• Foto Van Denderen

Winteravond in centrum Scherpenzeel

SCHERPENZEEL Opnieuw presenteren de winkeliers van Scherpenzeel een winteravond en is er een mooi programma samengesteld. Donderdagavond 10 december bruist Scherpenzeel van proeverijen, cultuur, muziek en beleving.

Dit jaar staat in het teken van het nieuwe Foodplein. Kom met een lege maag, het plein bied je tal van gerechten en lokale drankjes. Lokale ondernemers laten hier proeven wat zij in huis hebben. Het Foodplein zal omlijst worden door muziek van koren en andere activiteiten. Opwarmen kan bij één van de vuurkorven met een glaasje gluhwein of warme chocolademelk.

HISTORIE Het verleden herleeft tijdens de Winteravond. Dit is te zien in tal van activiteiten in Charles Dickens stijl en van de Vereniging Oud Scherpenzeel. De kerk is weer open voor rondleidingen en orgelspel. Muziek neemt een belangrijke plaats in dit jaar. Van vintage klassiekers of Caecilia tot het optreden van Cellist Sergei Michel. Het jonge talent van de Muziekschool zal ook van zich laten horen.

Shopping, cultuur en beleving ontmoeten elkaar tijdens de gezelligste avond van het jaar. De winkels zijn open tot 22.00 uur en hebben elk hun eigen activiteit die zij aanbieden. Workshops, demonstraties, modeshows en proeverijen.