• Koen van Weel

Supermarkt bijna twee weken dicht voor verbouwing

RENSWOUDE EMTÉ Renswoude aan het Dorpsplein 14 gaat bijna twee weken dicht voor een verbouwing. De supermarkt sluit zaterdag 16 maart om 13.00 uur de deuren waarna de winkel wordt omgebouwd tot Coop. De heropening staat gepland voor donderdag 28 maart.

Ondernemer Arnold van Beek kijkt ernaar uit om de klanten van EMTÉ Renswoude te verwelkomen in de nieuwe Coop-supermarkt. ,,De winkel ziet er straks helemaal anders uit. Er komen mooie nieuwe, lage stellingen waardoor de winkel een open, overzichtelijke uitstraling krijgt en zelfs het plafond wordt vernieuwd. Kortom: de winkel wordt van top tot teen voorzien van de frisse, moderne Coop-stijl. Ook komt er nog meer aandacht voor vers. Zo kunnen klanten op de nieuwe groente- en fruitafdeling terecht voor losse tomaatjes, eieren en aardappelen en is het mogelijk om verse jus d'orange te tappen. Er blijft bovendien een mooie broodafdeling, mét de vertrouwde producten van Bakker Bos."

,,Het vertrouwde team stelt de klant centraal en combineert klantvriendelijkheid met een volledige service'', vervolgt Van Beek. ,,Met zelfscankassa's, slijterij, een bloemen- en plantenafdeling en de servicebalie met PostNL-pakketpunt en een OV-oplaadpunt is de winkel van alle gemakken voorzien. De openingstijden blijven onveranderd: van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur.''

De opening op 28 maart om 18.00 uur wordt verricht door burgemeester Doornenbal.