• Sportschool Bij Prins opent zaterdagochtend 30 maart officieel de deuren om zelfstandig of onder begeleiding te komen trainen.

    Astrid Meyer

Persoonlijke begeleiding Bij Prins

Advertorial

SCHERPENZEEL De nieuwe sportschool Bij Prins opent feestelijk op zaterdag 30 maart van acht tot twaalf uur. ,,We zijn een paar weken geleden gestart. De eerste sporters hebben onze materialen kunnen proberen en inmiddels zijn we helemaal klaar om iedereen te ontvangen. Daarom organiseren we zaterdag de officiële opening'', vertelt Paul Prins.

Bij Prins aan de Holleweg 16 heeft haar kleedruimten op de bovenverdieping, zodat de instructeurs in de fitnessruimte beneden het overzicht hebben om aandacht te geven aan de sporters. ,,We bieden ruimte aan iedereen om op zijn of haar niveau te sporten. Of je nu lekker met wat muziek op wilt bewegen of graag wat begeleiding krijgt in de oefeningen. Gevorderd of beginner, wees welkom bij de nieuwste sportschool van Scherpenzeel!'' Bij Prins heeft naast haar balie een aanmeldpunt en je kan zo de sportzaal inlopen. Met ramen rondom heeft de ruimte veel natuurlijk licht en de gekleurde gewichten geven een kleurrijk accent bij de donkere apparaten. ,,Voor de loopbanden, fietsen en crosstrainers hebben we gekozen voor TechnoGym. Het beste dat te krijgen is in fitnessapparaten! Verder liggen er verschillende gewichten en bij het Synrgytoestel kunnen we uiteenlopende oefeningen doen.''

BEGELEIDING De instructeurs houden in de fitnesszaal alles goed in de gaten. ,,En we sporen mensen af en toe aan op hun persoonlijke doelen, welke we bij de aanmelding doornemen. Ook kunnen leden kiezen voor Small Group of Personal Training. Dat gaat verder dan de paar uurtjes sporten in de zaal. We kijken naar de het hele pakket; leefstijl, voeding en coaching. Gaan daar mee aan de slag, zodat je hier buiten de sportschool mee om kan gaan. En natuurlijk kun je tevens op andere momenten zelfstandig komen trainen. We hebben doordeweeks iedere ochtend een circuittraining, met dagelijks variërende oefeningen. Van conditie tot kracht en soms op tijd. Heerlijk om de dag actief te starten! Of kom 's avonds voor een groepsles. We hebben bijvoorbeeld 'Let it Burn' voor de dames, maar ook Bootcamp. Hiervoor gaan we altijd naar buiten.'' Zelfs handdoeken liggen klaar en na afloop gooi je die in de wasmand; om het zo makkelijk mogelijk te maken.

OPENING Bij Prins zal zaterdag 30 maart van acht uur 's ochtends tot twaalf uur haar officiële opening vieren. ,,En de eerste 25 inschrijvers in april krijgen een gratis Personal Training. Uit de overige aanmeldingen kiezen we vijf mensen voor een gratis Small Group training'', besluit Paul. Bij Prins is maandag tot en met donderdag open van acht 's ochtends tot negen uur 's avonds. Op vrijdag tot zes en zaterdag kunt u tot twaalf uur terecht bij de sportschool. Wilt u meer weten, loop eens langs of bel met: 033 – 234 0044. Kijk voor foto's op Instagram en Facebook of op: www.bijprins.nl.