• De medewerkers van de COOP in Renswoude nodigen iedereen van harte uit voor de feestelijke opening op donderdag 28 maart.

    Astrid Meyer

Feestelijke opening COOP

Advertorial

RENSWOUDE De COOP opent donderdagavond 28 maart haar nieuwste winkel aan het Dorpsplein. Arnold van Beek en zijn team hebben afscheid genomen van het geel en groen en staan in zwart en oranje klaar de klanten feestelijk te ontvangen in de COOP Renswoude.

De familie Van Beek heeft al sinds 1875 een supermarkt in Renswoude en vier jaar geleden verhuisde de winkel naar de huidige locatie aan het Dorpsplein. ,,We hebben ook al heel wat kleuren en namen op de gevel gehad. Zo was het in de tijd van mijn ouders nog een Vivo, we zijn Golff geweest, Super en de laatste jaren Emté. Zelf ben ik rond 1990 in het bedrijf gaan werken. De winkel nam ik in 1998 helemaal over en kan ik mij goed vinden bij een COOP. Het coöperatieve gevoel en samen maken we het verschil past bij onze supermarkt en in Renswoude. Het is dichtbij en dat spreekt de mensen aan'', aldus eigenaar Arnold van Beek. Vanwege een noodzakelijke verbouwing moest de winkel zo'n anderhalve week dicht. Zaterdag 16 maart was de laatste dag voor de Emté en donderdag 28 maart zal de COOP haar deuren feestelijk openen.

VERBOUWING De supermarkt heeft in anderhalve week een flinke verbouwing achter de rug. ,,De entree blijft op dezelfde plek en de gehele linkerzijde is ingericht met onze verse producten. Het groente en fruit blijft op de huidige plek en vandaar kan de klant tot achterin alles zien. Met een hoger plafond lijkt de winkel nog groter. We krijgen een aantrekkelijke versafdeling, waarna de hoge koelingen langs de wand doorlopen tot bijna achteraan. De klant kan over de lage koelingen met vlees en kaasproducten doorkijken tot onze broodafdeling, waar we achter in de winkel nog steeds vers afbakken. En we blijven het vertrouwde assortiment van streekproducten zoals van Bakker Bos aanbieden'', toont Arnold op de plattegrond. De servicebalie en kassa blijven op dezelfde plek en de rest van de winkel krijgt grote stellingen met een verruimd kruideniersassortiment van verpakte etenswaren tot schoonmaak- en verzorgingsproducten.

RECEPTIE ,,COOP heeft verschillende nieuwe merken, zoals veel versassortiment van de Top van COOP en Markant vervangen we met G'woon. De klanten zullen bij de kassa merken dat zij voor verschillende boodschappen wat voordeliger uit zullen zijn. Om te helpen alles te vinden krijgen zij een welkomstenvelop met de nieuwe plattegrond en leuke aanbiedingen. Voor de eerste 250 klanten die voor minstens 20 euro boodschappen doen, staat een gratis appeltaartje klaar. En ze sparen tot en met 4 mei voor een Welkomstpakket. We nodigen alle klanten en omwonenden van harte uit om de opening met ons mee te vieren,'' besluit Arnold van Beek. Deze is donderdagavond 28 maart om zes uur 's avonds door burgemeester Doornenbal. Tijdens een receptie kan iedereen met een lekker hapje en drankje kennis maken met de nieuwe supermarkt van Renswoude. En direct de eerste boodschappen meenemen, want de winkel is gelijk open. Regulier blijft de COOP van maandag tot en met zaterdag te bezoeken van acht uur 's ochtends tot acht uur 's avonds.