• Renswoude won met 0-2 bij Lelystad'67.

    Brenda Dekker

Renswoude sluit onrustige week af met zege

RENSWOUDE Met een 0-2 overwinning in en tegen Lelystad heeft Renswoude een rumoerige week beëindigd. Want onrustig was het, nadat eerder deze week duidelijk werd dat de wegen van de 'Kraaien' en trainer Jan van den Heuvel aan het eind van het seizoen gaan scheiden. ,,Door deze overwinning kunnen we in elk geval weer vooruitkijken."

Renswoude speelde moeizaam, maar trok in de tweede helft de driepunter naar zich toe. Dat gebeurde met dank aan omzettingen van Van den Heuvel, die spits Mauro Aalders eraf haalde en Larsson van Dijk in de punt van de aanval posteerde. Ook werd Aslam Benbouker ingebracht. Uitgerekend Van Dijk en Benbouker scoorden de doelpunten. ,,Het was een wedstrijd die gewonnen zou worden door de ploeg die de 1-0 zou maken. Gelukkig waren wij dat", aldus Van den Heuvel.

De coach uit Hoevelaken had een roerige week achter de rug. Door verdeeldheid in de spelersgroep moet Van den Heuvel na dit seizoen stoppen bij de 'Kraaien'. ,,Ik kan wel stoer zeggen dat het mij niks doet, maar dat is niet zo. Ik ben blij met alle support van bestuursleden, supporters en ook van diverse spelers. Dat geeft ook energie om de klus in Renswoude goed af te maken."