• Valleivogels 8 met de dames van Homme&Home

    Valleivogels8

Nieuwe polo's voor Valleivogels 8

16-08-2019, 10:28 | Lezersnieuws | valleivogels

Het seizoen staat weer voor de deur en de meeste spelers hebben een lekkere vakantie achter de rug waarin ze konden uitrusten van een slopend seizoen. Toen de meeste spelers de voetbalpolo weer tevoorschijn toverde, bleek de polo toch wat verouderd of wonderbaarlijk gekrompen. Zodoende rees de vraag om nieuwe polo’s voor het nieuwe seizoen.

En zo geschiedde. Als trouwe sponsor van Valleivogels 8 heeft kledingzaak Homme&Home de selectie weer volledig in het nieuw gestoken. Vanavond was het moment daar dat de spelers geconfronteerd werden met de maat voor het nieuwe seizoen en gelukkig hebben we de foto’s nog.

Via deze weg wil de voltallige selectie van Valleivogels 8 zijn dank uitspreken voor de prachtige polo’s. Aan de uitrusting zal het niet liggen dit jaar!

Homme&Home probeert altijd het beste in de mannen naar boven te halen d.m.v. een goede outfit. Parkeren voor de deur, deskundig advies, een bakje koffie aan de bar en het ruime aanbod aan merken maakt winkelen voor zelfs de grootste machoman een feestje.

Jong & oud kan hier terecht en met 2 koopavonden in de week (donderdag & vrijdag) is er altijd wel een moment  te vinden om te kunnen shoppen.

Have a nice day!

Homme&Home, Dorpsstraat 239, Tel: 033 258 8599

www.hommehome.nl

Facebook: www.facebook.nl/hommehome

Instagram: hommehome