Thomassen pakt hoofdrol in laatste duel Valleivogels

SCHERPENZEEL In stijl nam Wilbert Thomassen zaterdag afscheid bij Valleivogels. De linksbuiten had met twee fraaie goals een belangrijk aandeel in de 1-4 uitzege die geboekt werd bij Veensche Boys. Thomassen, opgeleid door de Vogels, speelt volgend seizoen voor hoofdklasser SDC Putten. De overige goals werden gescoord door Robert van den Broek en Jelle Staal.

Het slotduel was tevens ook de laatste onder leiding van coach Dennis van der Steen. ,,Veensche Boys speelde met het oog op de nacompetitie niet op volle kracht, maar wij hebben op deze manier ons seizoen toch leuk afgesloten." De oefenmeester uit Houten spreekt over 'vier leerzame seizoenen' bij de roodwitten. ,,Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze voor de Vogels, wat een mooie club is dit! Natuurlijk had ik ook dit seizoen graag een periodetitel behaald, maar desondanks heb ik ook ontzettend genoten. Elke andere trainer zou ik aanraden om hier aan de slag te gaan."

Valleivogels hoeft echter geen opvolger meer te zoeken. Rob van den Broek wordt na de zomer de trainer op De Bree-West. Van der Steen zal dan bij eersteklasser Sliedrecht aan het roer staan.