Scherpenzeel roept nederlaag over zichzelf af

SCHERPENZEEL Scherpenzeel heeft geen goed vervolg kunnen geven aan de 1-2 zege bij Veensche Boys. Thuis tegen OWIOS verloor de ploeg van Dik Peters van Ton met 2-3, waarmee de eerste periodetitel uit zicht raakt. ,,Maar als je zag met welke instelling we in de eerste helft speelden, dan verdienen we de periode ook niet."

 

Peters van Ton vindt dat zijn ploeg het OWIOS te makkelijk maakte. De bezoekers uit Oldebroek gokten op de counter. ,,Maar wij speelden in een veel te laag baltempo en maakten van achteruit te veel fouten." Het leidde tot een 1-2 achterstand bij rust. Bjorn Cuperus scoorde namens de thuisploeg.

Na rust leek Scherpenzeel alsnog het lek boven te hebben. Met Ismail Ouaddouh als smaakmaker werd de wedstrijd in handen genomen. Ouaddouh verzorgde de 2-2 en was continu dreigend. Tot twee keer toe raakte hij de paal. ,,Niks ten nadele van Ismail, maar met het missen van de kansen roep je het over jezelf af." Dat gevoel werd werkelijkheid. OWIOS counterde tien minuten voor tijd naar de 2-3.