• Brenda Dekker
  • Brenda Dekker

Renswoude kan punt niet over streep trekken

RENSWOUDE Volkomen terecht was de overwinning die Aalsmeer op Renswoude boekte. Toch hielden de Kraaien een vervelende smaak over aan het tweede competitieduel (1-0), aangezien de enige treffer van de wedstrijd pas in de 92e minuut gescoord werd. ,,Het recht heeft gezegevierd, maar we hoopten natuurlijk een punt te stelen. Dan is zo'n laat doelpunt zuur", becommentarieert coach Dick Eijlander.

 

De roodwitten begonnen nog goed. Bram Inkenhaag kreeg al in de vierde minuut een goede kans, maar wist deze niet te verzilveren. Ook zijn tweede mogelijkheid werd niet verzilverd. Met die momenten zijn de belangrijkste kansen voor Renswoude benoemd. ,,Aalsmeer is een goede sterke ploeg. Zij speelden met twee spitsen, waar we ons moeilijk tegen konden wapenen. De ruimtes aan onze zijkanten werden onvoldoende benut."

 

Het leidde uiteindelijk tot een reeks aan opgelegde kansen voor Aalsmeer, maar lange tijd hield Jacco van Ginkel zijn doel schoon. De beste man van het veld moest in de 92e minuut echter capituleren in een één-tegen-éénsituatie, nadat Adem Uzun kostbaar balverlies had geleden: 1-0.