Renswoude draait 180 graden en wint

RENSWOUDE ,,Een draai van 180 graden." Dat stelt trainer Jan van den Heuvel tevreden vast na de 2-1 thuiszege op AVW'66. Tegen de goed voetballende ploeg uit Westervoort revancheerde Renswoude zich voor de off-day van vorige week, toen van buurman VRC verloren werd. ,,Dat heeft terecht geresulteerd in kritiek van supporters. Mooi dat we nu met hulp van diezelfde supporters deze pot eruit trekken."

Een gepassioneerd Renswoude trok ten strijde tegen AVW'66. ,,Bijna alle duels en alle afvallende ballen waren voor ons. Wat we vandaag qua beleving en agressie hebben opgebracht, was dik in orde. Ik heb, zeker in de eerste helft, een heel goed Renswoude gezien." Het resulteerde halverwege in een 1-0 voorsprong, dankzij een benutte strafschop van Gerard Diepeveen.

Na de pauze kwam AVW'66 sterk opzetten. ,,Zij hebben een goed elftal en kwamen terecht op 1-1. Dat gaf de verhoudingen goed weer", vond Van den Heuvel. Met de late 2-1 waren de Kraaien dus spekkoper. Arjan Verheij liep bij de tweede paal de bal binnen. ,,Een heel erg lekker einde", lacht Van den Heuvel.