Renswoude achterhaalt VVOP op ranglijst

RENSWOUDE Renswoude heeft VVOP achterhaald op de ranglijst. Dat danken de Kraaien aan de 0-2 overwinning die in Voorthuizen tegen de naaste concurrent geboekt werd. ,,Een heel goede ontwikkeling", zo verwelkomt Jan van den Heuvel de kostbare driepunter.

 

Volgens de trainer-coach was de uitzege voor de Renswoudenaren terecht. ,,De punten zijn voor ons natuurlijk essentieel, dat staat voorop. Maar daarnaast hebben we tegen VVOP in fases ook goed gespeeld. Dat geeft ook vertrouwen en biedt aanknopingspunten."

Wel begon VVOP wat sterker aan de wedstrijd, al kreeg Jorino Kleijn na vijf minuten wel een goede kans. ,,Maar we hadden wel controle en de tweede fase van de eerste helft kwamen we steeds beter in ons spel", vond Van den Heuvel. Dat betaalde zich uit in de 0-1. Op aangeven van Gerard Diepeveen kopte Henk van Essen tegendraads raak.

Na rust moest Renswoude weer even zoeken naar het ritme en was VVOP met een bal op de buitenkant van de paal dicht bij de gelijkmaker. ,,Maar na de 0-2 wist ik dat het goed zat." Feestvarken was Raymond van Burken. De jonge middenvelder kreeg het doelpunt op zijn naam, opnieuw na voorbereidend werk van Diepeveen.