In stijl op reis met een designkoffer van SuitSuit

20-02-2020, 12:33 |Van onze partner

De meeste koffers die je ziet zijn anonieme dozen op kleine wielen. Over het algemeen zijn koffers saai en schaf je een koffer aan omdat het noodzakelijk is. Een koffer werd tot op heden alleen gebruikt om spullen naar een bestemming te vervoeren.

Maar in deze tijd is de koffermarkt aan het veranderen. Een koffer wordt steeds meer een reis-accessoire, waarbij eigentijdse kleuren, trendy designs en innovatieve materialen de norm worden. De consument neemt steeds vaker geen genoegen meer met een saaie koffer, zeker vrouwen niet!

Waar vrouwen op letten bij de aanschaf van een koffer
Een vrouw is nauwelijks geïnteresseerd in het gebruikte materiaal, gewicht of de inhoud. De koffer moet handig en praktisch zijn in gebruik. Daarnaast kijken vrouwen eerder of de kleur in lijn is met de huidige modetrend. Ook vinden zij het belangrijk dat zij verschillende vakken hebben om spullen op te bergen. Die make-up tas, stijltang en hoge hakken moeten natuurlijk ook mee. Het vervoeren van hun kleding zonder kreukels is ook niet geheel onbelangrijk. Dat is waar vrouwen op letten bij het kopen van een koffer.

Verschillende formaten en opbergvakken
Het merk SuitSuit verkoopt koffers in verschillende kleuren en maten. Het kleine formaat is geschikt om te gebruiken als handbagage. Handig voor korte vakantietrips, bijvoorbeeld stedentrips. Ben je van plan om voor een langere periode op reis te gaan? Dan bieden de grotere formaten uitkomst. Natuurlijk zijn alle koffers beschikbaar in trendy kleuren en beschikken deze over handige opbergvakken. Beter dan die standaardkoffers die beschikken over een groot vak en kleine vakken waarin je bijna niks kwijt kan. Daarnaast hebben de koffers ook een groot vak om je kleding in op te bergen. Ook aan een apart vak voor je hoge hakken om ervoor te zorgen dat je kleding niet beschadigd heeft het bekende merk gedacht.

Overige accessoires
Naast koffers verkoopt het merk SuitSuit ook andere producten. Bijvoorbeeld hippe beschermhoezen om die leuke koffer te beschermen tijdens de reis. Wanneer je die werknemer op het vliegveld met je koffer ziet smijten kan je rustig blijven zitten zonder bang te zijn voor beschadiging. Ook kan je terecht bij het bekende merk voor verschillende tassen en zelfs paspoorthoezen. Elke keer wanneer jij je paspoort tevoorschijn tovert krijg je een glimlach op je gezicht. De kans is echter wel groot dat die vrouwelijke baliemedewerker wat langer doet over het inchecken van je koffer. Die is natuurlijk jaloers op jouw mooie koffer en paspoorthoes!