• Er was direct veel interesse voor de voetbalplaatjes.

    Adriaan Hosang
  • Mag ik een handtekening van jou, vroegen diverse klanten.

    Adriaan Hosang
  • Arnold van Beek van de Coop overhandigt een exemplaar van het verzamelalbum aan voorzitter Vermeij van de VV Renswoude.

    Adriaan Hosang

´Succes vorige verzamelalbum voetbalplaatjes evenaren´

RENSWOUDE Arnold van Beek heeft zaterdagochtend rond 9.15 uur het nieuwe verzamelalbum voor voetbalplaatjes overhandigd aan VV Renswoude voorzitter Vermeij.

Even later ontvingen ook de jongens en meisjes van de beide jeugdelftallen van de VV Renswoude dit verzamelalbum.

Het was al zo'n vijf jaar geleden dat het eerste verzamelalbum was verschenen. Van Beek: ,,Het is leuk om zoiets te doen, vandaar mijn initiatief. Ook commercieel gezien is het een leuke actie. Zo'n verzamelalbum met daarin alle spelers en speelsters van de elftallen van de VV Renswoude is erg gewild".

HELPEN ELKAAR Ook voorzitter Vermeij van VV Renswoude zei hij dit een leuke actie te vinden. ,,Van Beek is een druk betrokken sponsor van onze voetbalclub. Ja, dit is leuk en zo helpen we elkaar. Op deze manier kunnen ook wij weer iets terug doen.

Vijf jaar geleden heeft Van Beek dit ook opgezet en was het een daverend succes. Iedereen is enthousiast en wil alle foto's in z'n verzamelalbum hebben. We zullen proberen het succes van de vorige keer te evenaren. Als club hebben we toch zo'n vierhonderd leden en bijna iedereen is op de foto gegaan".

Van Beek schakelde een bedrijf in dat de foto's van alle spelers en begeleiders maakte.

Op de voorkant staat steeds de foto van de speler van wie het album is. Van Beek: ,,Ieder heeft zeven weken de tijd om de foto's te sparen. Via acties krijg je bij artikelen extra foto's". Van Beek speelde destijds ook bij de VV Renswoude en kwam zelfs tot het eerste elftal.

Op een gegeven moment vond z'n vader dat hij beter in de zaak kon komen werken.