Start bouw derde fase Het Groene Woud in Woudenberg

WOUDENBERG Bemog Projektontwikkeling Almere BV houdt vrijdag 10 april een officiële handeling voor de start bouw van de derde fase van de wijk Het Groene Woud in Woudenberg. Wethouder Pieter de Kruif zal samen met een aantal kopers een 'eerste' handeling verrichten om de start bouw in te luiden.

Het project omvat in totaal 52 woningen en biedt ruime keus uit riante hoek- en tussenwoningen in acht verschillende types en prijsklassen. De derde fase in Het Groene Woud ligt aan de Wilgenlaan en het park dat centraal in de wijk is gelegen. De opzet van het plan is ruim en groen waarbij de brinken en de warme architectuur zorgen voor een vriendelijk en open karakter. De woningen liggen stuk voor stuk op een riante kavel en hebben niet alleen een grote achtertuin met berging, maar ook een aanzienlijke voortuin omzoomd met een groene haag en een groen uitzicht.

De kopers en belanghebbenden zijn uitgenodigd om onder het genot van een drankje de officiële handeling bij te wonen op vrijdag 10 april van 15.00 tot 17.00 uur op de bouwlocatie aan de Zegheweg in Woudenberg.

De verkoop van de eerste 35 woningen is zeer succesvol verlopen, op twee na zijn alle woningen verkocht. Binnenkort start de verkoop van de laatste serie van 17 woningen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de woningen dan kunt u voor de verkoop en algemene informatie terecht bij:

Makelaardij Woudenberg

De Nieuwe Poort 20, Woudenberg

tel. 033-2864411

info@makelaardijwoudenberg.nl

www.makelaardijwoudenberg.nl