• AberMedia
  • Aber Media

Scherpenzeler ernstig gewond bij ongeval in De Glind

SCHERPENZEEL Een 35-jarige Scherpenzeler is vrijdagavond ernstig gewond geraakt door een val met een motor op de Kolfschoten in De Glind. Het ongeval gebeurde rond 18.45 uur. Het slachtoffer is met spoed naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht gebracht. Daar is bloed afgenomen vanwege het vermoeden dat de man onder invloed van alcohol was. Een traumahelikopter kwam ter plekke voor medische assistentie.

De Scherpenzeler was niet de eigenaar van de motor. De eigenaar verklaarde tegenover de politie dat het slachtoffer zijn motor had gepakt en waarschijnlijk geen rijbewijs heeft.

Na de melding troffen de hulpdiensten het slachtoffer in de berm aan, de motor lag in een sloot. Een passerende vrachtwagenchauffeur verleende eerste hulp.

AANHOUDING De politie heeft technisch sporenonderzoek gedaan op de plek van het ongeval. Agenten spraken met diverse omstanders. Eén persoon wilde volgens de politie geen identiteitsbewijs tonen en zou agenten hebben beledigd. Daarop werd hij aangehouden.