• Een overzicht van de vier fietstochten, met links de drie deelnemende bedrijven in Woudenberg en omgeving.

    Tour de Boer

Fietstocht Tour de Boer op

27-07-2019, 21:31 | Lezersnieuws | kijken bij de boer

Het is weer bijna zover: de tweede editie van Tour de Boer. Daarmee zetten ook dit jaar drie prachtige boerenbedrijven hun staldeuren open voor publiek, en wel op 3 augustus. Met een pluimveebedrijf, een biologisch melkgeitenbedrijf en een gecombineerd melkvee- en biologisch vleesvarkensbedrijf zijn er verschillende sectoren te bewonderen. Op alle drie de bedrijven krijgen de bezoekers de mogelijkheid om te kijken hoe de dieren worden verzorgd en te proeven van de gezonde producten.

Tour de Boer is e
en initiatief van Kijken bij de Boer, die in de Gelderse Vallei vier fietstochten langs agrarische bedrijven organiseert. Vorig jaar werd Tour de Boer voor het eerst aan deze reeks fietstochten toegevoegd. De route door de omgeving van Woudenberg, Scherpenzeel, Leusden, Renswoude was zeer succesvol. Ruim 850 personen hebben genoten van een mooie fietstocht, waarbij zij tijdens de route op een drietal bedrijven de mogelijkheid hadden te kijken wat voor moois er op de boerderij gebeurt. 

Kijk voor meer informatie over de deelnemende bedrijven op 3 augustus en de fietsroute op www.kijkenbijdeboer.nl. De fietstocht start tussen 10.00-12.00 uur op één van de drie bedrijven naar keuze en duurt tot 16.00 uur.