• Janneke Hek
  • Oranjevereniging

    OVS
  • OVS Scherpenzeel

Paaseieren zoeken, Feestje in het Park en Kids Rally: blijvertjes

SCHERPENZEEL Het paaseieren zoeken, de Kids Rally en het Feestje in het Park komen dit jaar weer terug in Scherpenzeel. Volgens bestuurslid Mariska Bergstra kijkt de Oranjevereniging Scherpenzeel met veel plezier en tevredenheid terug op de in 2017 geïntroduceerde activiteiten.

,,Paaseieren zoeken werd jaren geleden kleinschalig gedaan in een wijk, wij hebben het nieuw leven ingeblazen en nu is het een evenement in het park voor heel Scherpenzeel. Ook het Feestje in het Park dat we begin juni samen met Ondernemers Vereniging Scherpenzeel organiseerden, sloeg aan. En dat geldt ook voor de Kids Rally voor kinderen met een beperking, eind oktober'', licht Bergstra toe. ,,We hebben veel positieve feedback gekregen en dat is voor ons reden omdeze activiteiten een vervolg aan te geven.''

De Scherpenzeelse Oranjevereniging organiseert jaarlijks onder meer de activiteiten op Koningsdag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Ook verzorgt de vereniging een jaarlijkse bingo voor bewoners van Huis in de Wei.

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) op maandagavond 12 februari wordt nader ingegaan op de nieuwe activiteiten en de plannen voor dit jaar. Locatie is restaurant Boschzicht, Burg. Royaardslaan 4. De aanvang is 20.00 uur.