• ...

PicknickValley ontvangt cheque lokale ondernemers

SCHERPENZEEL Afgelopen week heeft Ondernemersvereniging Scherpenzeel (OS) een cheque van € 810 overhandigd aan PicknickValley. Aanleiding hiervan was de jaarlijkse barbecue van de ondernemersvereniging. Martijn Ruler, bestuurslid Ondernemersvereniging: ,,Van de aanwezigen op onze jaarlijkse barbecue vragen we ieder jaar een bijdrage van € 10 per persoon voor het goede doel. Dit keer was dit op 21 juni bij het Scherpenzeelse bedrijf Anemone. We hebben daar op een warme zomeravond het ondernemersverhaal van Stefan van Kooten mogen beluisteren, een kijkje in de paardenautowereld gekregen en uiteindelijk genoten van een zeer goed georganiseerde BBQ. Dit jaar ging de cheque naar PicknickValley".

Elsemiek van Roekel (onderneemster van Bij Thomas) zit in de organisatie van PicknickValley en vertelt: ,,Het doel van PicknickValley is het organiseren van een gezellige dag, voor en door Scherpenzeel en omgeving. Met heerlijke hapjes, drankjes en gezelligheid voor kleine prijsjes. Leuk, lekker en lokaal. Met extra steun van sponsoren en deze mooie cheque proberen we elk jaar verder te professionaliseren. Eén van onze aandachtspunten is dat we graag zo duurzaam mogelijk werken. We vragen bezoekers dan ook om hun eigen bord & bestel mee te nemen, maar dit jaar werken we voor het eerst ook met eco-bekers, bedrukt in PicknickValley stijl. Superhandig tijdens de picknick en een topsouvenir om thuis ook te gebruiken." 

PicknickValley vindt plaats op zaterdag 31 augustus van 15.00 tot 20.00 uur in 't Park bij Huize Scherpenzeel. Meer informatie op Facebook of op picknickvalley.nl