• OVS Scherpenzeel

Oranjevereniging ontvouwt plan: Drumbandconcert en voetbaldemonstraties

SCHERPENZEEL De plannen van de Oranjevereniging Scherpenzeel (OVS) voor 2018 liggen op tafel. Een mix van evenementen voor jong en oud, verdeeld over het jaar, met het zwaartepunt rond Koningsdag.

,,Nieuw dit jaar is een drumbandconcert van Caecilia 's morgens en 's middags zijn er voetbaldemonstraties door een kampioen Panna-voetbal. In het park zijn uiteraard ook activiteiten, zoals de horeca, muziek, kramenmarkt en veel voor de kinderen. De grasmaaiertrek wordt gereden en er is een kettingzaagkunstenaar", somt hij op.´´

BOMVOLLE KONINGSDAG Het Feestje in het park komt dit jaar terug. Ook is er de intentie om de Rally voor Kids weer te organiseren. Voorzitter Martin Brouwer vertelt enthousiast over de jaarplanning. ,,Het jaar begint voor de OVS met de bingo in Huis in de Wei op 16 maart en met het paaseieren zoeken in het park op 31 maart, gevolgd door een bomvolle Koningsdag.´´

Er is 21 april in samenwerking met s.v. De Valleivogels een hand- en voetbaltoernooi. Zanger Django Wagner komt zingen op Koningsdag. Bijzonder vindt Brouwer dat men dit jaar met VR (virtual reality) en een koptelefoon zich op grote hoogte kan wanen boven op een flatgebouw of boven de jungle lopend over een dun touw. ,,Het is net echt".

Op 2 juni geeft de OVS in samenwerking met de Ondernemersvereniging weer het Feestje in het park. ,,Dit jaar nog groter en spectaculairder dan vorig jaar", belooft hij. Er zijn plannen om de Rally voor Kids, een autorace voor kinderen met een beperking, weer te houden. In het bestuur vindt dit jaar een wisseling plaats. Mariska Bergstra stopt als secretaris en bestuurslid bij de OVS, Rianne Kaljee volgt haar op. De OVS is op zoek naar meer bestuursleden. ,,Het aantal evenementen is groter dan voorheen en dit vraagt meer mensen om alles te organiseren", licht Brouwer toe. Binnenkort ontvangt iedereen het Oranje-boekje waar alle evenementen in vermeld staan met datum en tijd. Ook op Facebook en www.ovscherpenzeel.nl kan men op de hoogte blijven van de oranjeactiviteiten.