Open huis verbouwd MFC De Schans

WOUDENBERG Het verbouwde Multifunctioneel Centrum De Schans houdt donderdag 12 januari open huis. Alle partijen in MFC De Schans stellen tussen 17:00 en 20:00 uur hun deuren open.

Inwoners van Woudenberg kunnen bij De Schans terecht voor bijna alles op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Tijdens het open huis kunnen inwoners en belangstellenden zelf kijken wat het centrum precies te bieden heeft. Bezoekers krijgen bij aanvang een goodiebag die zij zelf kunnen vullen.

VERBOUWING De werkzaamheden in Multifunctioneel Centrum De Schans zijn klaar en alle partijen zijn weer terug in het het centrum. De verbouwing heeft het mogelijk gemaakt dat de Woudenbergse apotheek een plaats heeft gekregen, de huisartsenpraktijk kon uitbreiden en de gemeente en Vallei Wonen beter kunnen samenwerken op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wethouder Pieter de Kruif vertelt hierover: ,,Het huisvesten van meerdere functies onder één dak is niet alleen makkelijker voor Woudenbergers, maar maakt het samenwerken tussen de partijen onderling ook eenvoudiger. Dit zorgt ervoor dat inwoners van Woudenberg beter geholpen kunnen worden."