Ontspanningscommissie SWO zoekt vrijwilligers

SCHERPENZEEL Binnen Senioren Welzijns Organisatie (SWO) Scherpenzeel/Renswoude zijn diverse commissies actief om allerlei activiteiten, ten behoeve van de senioren in goede banen te leiden. Die commissies worden veelal bemenst door vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom.

Eén van die commissies is de ontspanningscommissie en daar zit men dringend te springen om vrijwilligers, het liefst iemand uit Renswoude.

Ouderenwerkster Rianne van Ginkel legt uit dat de ontspanningscommissie zich bezighoudt met onder andere het organiseren van het jaarlijkse uitstapje voor de senioren, maar bijvoorbeeld ook met de organisatie van de dag van de ouderen, de jaarlijkse modeshows en andere activiteiten.

Die activiteiten vinden vrijwel altijd plaats op de eerste woensdag van de maand.

Momenteel bestaat de ontspanningscommissie uit drie leden en enige uitbreiding is noodzakelijk. Twee leden zijn woonachtig in Scherpenzeel en één in Renswoude. ,,Vandaar dat we graag zien dat die nieuwe vrijwilliger uit Renswoude'', merkt Rianne op.

Als er mensen zijn die graag een steentje willen bijdragen in de ontspanningscommissie dan kunnen ze contact opnemen met ouderenwerkster Rianne van Ginkel, tel. 033-2778898 of mail naar: info@swo-sr.nl.