Kleine Schans en Sociaal Team tijdelijk naar gemeentehuis

WOUDENBERG Loket De Kleine Schans en het Sociaal Team verhuizen in verband met de verbouwing van Multifunctioneel Centrum De Schans tijdelijk naar het gemeentehuis. Vanaf maandag 29 augustus kunnen inwoners met vragen over zorg en welzijn, werk en inkomen en wonen terecht op het gemeentehuis. De openingstijden van het loket blijven hetzelfde.

Op donderdag 25 augustus verhuizen het loket en het Sociaal Team van De Schans naar het gemeentehuis. Vanwege de verhuizing is het loket op donderdag 25 augustus en vrijdag 26 augustus gesloten. Inwoners met zorgvragen kunnen op die dagen wel telefonisch contact opnemen met het loket via het telefoonnummer 14033.

OPENINGSTIJDEN Vanaf maandag 29 augustus 2016 is het loket weer geopend op de tijdelijke locatie op het gemeentehuis. Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur kunnen inwoners hier terecht bij het loket of het Sociaal Team. Telefonisch zijn het loket en het Sociaal Team van 08.30 uur tot 12.00 uur te bereiken via het telefoonnummer 14033. Het e-mailadres blijft loketdekleineschans@woudenberg.nl.

APARTE BALIE Inwoners die voor Loket De Kleine Schans of het Sociaal Team komen, kunnen zich melden bij de receptie van het gemeentehuis. Hier wordt een aparte balie ingericht voor het loket. Inwoners worden gevraagd zoveel mogelijk een afspraak te maken in verband met de beperkte ruimte in het gemeentehuis. Bij noodgevallen kunnen inwoners zonder afspraak langskomen.

SPREEKUREN De verschillende spreekuren die in opdracht van de gemeente in De Schans worden gehouden, zoals het spreekuur schuldhulpverlening, vinden vanaf maandag 29 augustus ook plaats op het gemeentehuis. Inwoners die hier gebruikt van willen maken, kunnen een afspraak maken voor het betreffende spreekuur via het telefoonnummer 14033.

VERBOUWING De verhuizing van het loket is nodig omdat Loket De Kleine Schans, onderdeel van Multifunctioneel Centrum De Schans, tijdelijk dicht gaat vanwege een verbouwing. Tijdens de verbouwingswerkzaamheden is er geen ruimte om de dienstverlening van Loket De Kleine Schans en het Sociaal Team door te laten gaan, daarom wordt het loket tijdelijk gehuisvest op het gemeentehuis. De verbouwing duurt naar verwachting tot halverwege december 2016. Daarna verhuist het loket weer terug naar De Schans.