• Foto: Margreet Hendriks/BDU

Interim manager De Breehoek aangesteld

SCHERPENZEEL De gemeente Scherpenzeel heeft een voorlopige interim-manager voor De Breehoek aangesteld. Interim-manager Emans moet ervoor zorgen dat het dagelijkse reilen en zeilen van activiteiten in De Breehoek gewoon door blijft gaan.

Onlangs werd bekend dat de Raad van Toezicht van Stichting De Breehoek per 1 oktober stopt. De huidige manager vertrekt ook per deze datum. Om tot een zorgvuldige overdracht te komen tussen de huidige manager en de voorlopige interim manager start de heer Emans per 1 september.

Wethouder Margo van de Fliert laat in een persbericht weten het belangrijk te vinden dat de inwoners van Scherpenzeel en de gebruikers van het kulturhus zo min mogelijk hinder hebben van de bestuurlijke perikelen. ,,Vandaar dat de heer Emans al op korte termijn aan de slag gaat."

Op donderdag 24 september neemt de gemeenteraad een besluit over de toekomst van De Breehoek. Afhankelijk hiervan kan de interim manager de dag erna aan de slag met met het verder uitrollen van maatregelen die ervoor moeten zorgen dat De Breehoek financieel een gezonde organisatie wordt.

Label:

De Breehoek