Interactieve avond nieuwe woonwijk Akkerwindelaan

SCHERPENZEEL De gemeente Scherpenzeel houdt dinsdag 7 juli een interactieve avond over de stedenbouwkundige invulling van de nieuwbouwlocatie ten zuiden van de Akkerwindelaan/Ringbaan. Op deze avond wil de gemeente graag in gesprek met zowel belangstellenden voor nieuwbouw op deze locatie, als ook met aanwonenden.

Op de avond wordt onder meer gesproken over het verkeer, dorpse sferen en weg-, water- en groenprofielen. Ook is het de bedoeling om in verschillende groepjes aan de slag te gaan met de invulling van het gebied en het ontwerpen van de verschillende woonbuurtjes. Zowel voor mogelijke toekomstige bewoners als aanwonenden interessant om aan mee te doen.

Tijdens de avond wordt ook in gegaan op de vragen die zijn gesteld tijdens de eerder georganiseerde informatieavond over de kaders en randvoorwaarden die van toepassing zijn.

De locatie vindt in tegenstelling tot eerdere berichten plaats in De Breehoek. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Gelet op de opkomst en de voorgenomen interactieve activiteiten is de Breehoek meer geschikt.