• Archief BDUmedia

Food Valley profielwerkstukprijs voor havisten

SCHERPENZEEL Havo-leerlingen die een profielwerkstuk hebben geschreven binnen het thema Groen en Gezond, kunnen een prijs winnen bij de Food Valley Havo Profielwerkstukprijs. De drie hogescholen van het Food Valley Scholennetwerk, Aeres Hogeschool Wageningen, Christelijke Hogeschool Ede en Van Hall Larenstein uit Velp, loven een prijs uit voor het beste havo-profielwerkstuk over een onderwerp als bijvoorbeeld plant, dier, duurzaamheid, leefomgeving, voeding of gezondheid. 

De Food Valley Havo PWS-prijs is een profielwerkstukprijs speciaal voor havisten. Elke havist die in tussen 1 maart 2018 en 8 maart 2019 een profielwerkstuk heeft gemaakt binnen het thema Groen en Gezond, kan zijn of haar werkstuk voor 8 maart 2019 insturen en kans maken op één van de drie mooie geldprijzen. Het werkstuk mag alleen of samen met anderen gemaakt zijn. Deelname aan de wedstrijd staat open voor alle havo-profielen en voor deelnemers uit het hele land.

Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op de websites van de hogescholen: www.che.nl/pws , www.aereshogeschool.nl/pws-wageningenwww.hvhl.nl/profielwerkstuk.