• De Ronde Tafel Scherpenzeel

Bewoners De Heygraeff verrast met xylofoon

SCHERPENZEEL De bewoners van De Heygraeff in Woudenberg hebben maandag een xylofoon cadeau gekregen. De schenking van de xylofoon werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Ronde Tafel Scherpenzeel.

,,Toen Nicole van Duinkerken van De Heygraeff ons benaderde, was er al snel draagvlak voor dit goede doel", aldus de voorzitter van Stichting Ronde Tafel Scherpenzeel. In verband met rolstoelen, ligbedden en spasmen van bewoners moest de xylofoon op maat gemaakt worden. ,,Gelukkig was Dick van der Smissen, eigenaar van de leverancier BORRIS, zo creatief en bereidwillig dit zonder extra kosten te maken." Het eindresultaat is een prachtige xylofoon die tijdens de muziekactiviteit werd onthuld in aanwezigheid van de bewoners, medewerkers, vrijwilligers, Dick van der Smissen en leden van de Ronde Tafel.

Tijdens een korte speech werd stilgestaan bij het mooie werk dat medewerkers en vrijwilligers verrichten. ,,Met beperkte middelen en een hoge werkdruk zorgen zij 24 uur per dag met hart en ziel voor deze bijzondere groep bewoners. Prachtig werk, dat een beetje steun heeft gekregen vanuit de Stichting Ronde Tafel Scherpenzeel."