Deel je nieuws

Scouting Scherpenzeel e.o. Scout Thuis!

Scouting Scherpenzeel e.o. laat ook in deze tijd haar jeugdleden niet in de steek. De leiding van de meeste speltakken (leeftijdsgroepen) hebben alternatieve online programma’s bedacht om zo de leden op de normale tijden bezig te houden en het groepsgevoel vast te houden.

Bibliotheek Scherpenzeel blijft online gewoon open

De Bibliotheek Scherpenzeel is in verband met de corona-maatregelen tijdelijk gesloten. Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk met vele mogelijkheden om toch te blijven lezen en bij te blijven

Alcohol wordt omgezet in handalcohol

Er is een schaarste aan beschermingsmiddelen voor zorgmedewerkers. Zo ook voor huisartspraktijken en haar medewerkers. Huisartsen Gelderse Vallei (HAGV) speelt hier slim op in.

NPV thuishulp, zorg voor de ander

Net als al de andere zorgorganisaties wordt ook de NPV thuishulp van de afdeling Scherpenzeel belemmerd door het coronavirus in hun hulp aan hulpvragers.

OpMaat Incasso laatste kampioen Elektro16 Jeugdcompetitie!

Op vrijdag 21 februari 2020 is OpMaat Incasso er in geslaagt het kampioenschap in de Elektro16 Jeugd zaalvoetbalcompetitie veilig te stellen. 

Inschrijving neiuwe seizoen zaalvoetbal Scherpenzeel 1 april van start

Ondanks dat alle sporten momenteel stil staan, staat woensdag 1 april toch rood omcirkeld in de agenda van Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel. Vanaf deze datum zal het namelijk weer mogelijk zijn voor teams om zich in te schrijven voor het seizoen 2020/2021.

Gratis maaltijden voor de toppers in de zorg!

Op vrijdag 27 maart levert HoeSmaaktUHet gratis maaltijden aan drie locaties van Zorggroep Ena waaronder Ruimzicht (Barneveld), Het Huis in de Wei (Scherpenzeel) en Nieuw  Avondrust (Voorthuizen).

Extra ondersteuning voor ouderen door Koekje bij de Thee

Senioren raken vanwege de corona maatregelen de komende tijd meer geïsoleerd. Ze ontvangen geen bezoek en kwetsbare ouderen kunnen ook niet meer naar de dagbesteding omdat de deuren gesloten blijven.

 

Nieuwe pakken voor Set Up meisjes A1

De meiden van Set Up A1 hebben nieuwe trainingspakken gekregen. Van Heugten Transport uit Scherpenzeel is de gulle gever. Directeur Gijs v.d. Broek was naar de Breehoek gekomen en kreeg als dank een cadeau en bloemen en ging met de meiden op de foto.

NPV thuishulp, zorg voor die ander

Net als al de andere zorg organisaties worden ook de NPV thuishulpen van de afdeling Scherpenzeel belemmerd door het coronavirus in hun hulp aan cliënten.

Pagina's