Deel je nieuws

Oproep aan Scherpenzelers: Wie wil er exposeren?

Kunstenaar Connie van Winssen heeft samen met haar man Willem in 2018 een winkelpand gekocht aan de Dorpsstraat in Scherpenzeel. Na bijna 2 jaar verbouwen is de begane grond bijna af.

Informatie- en aanmeldavonden glasvezel in Kulturhus de Breehoek

De glasvezelcampagne in Scherpenzeel is in volle gang. Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 13 juli 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Is het stil op de muziekschool?

Nee hoor, het is zeker niet stil op de muziekschool! Alleen heeft de Coronapandemie het openbare leven platgelegd en dus ook de live muzieklessen. Intussen zijn de lessen doorgegaan via Skype of Zoom, niet ideaal maar voor de afgelopen periode was het zeker een goede oplossing.

 

MHC De Holestick is gastvrouw voor andere sporters

Op 29 april konden de hockeyers van MHC de Holestick eindelijk weer beginnen met trainen.
Het is goed om te zien dat daar, na een lange pauze, gretig gebruik van wordt gemaakt.

Uitslag B.C. Scherpenzeel 11-6-2020

1.    René Kramer & Lieneke Pillen    60,99;
2.    Peter van Egdom & Meia Iseger    59,34;
3.    Hennie Broertjes & Koos Iseger    59,16;
4.    Bep Vorrink & Johan Slappendel    57,69;
5.    Greet Gerritsen & Teun v.d. Ham    56,41;

Mini pupillen

Al enige jaren wordt er bij s.v. de Valleivogels op de zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:00u training gegeven aan de allerjongste voetbaljeugd (kinderen vanaf 4 jaar oud) .

Certificaten voor Voorleescoördinatoren

Op maandag 8 juni zijn er zes nieuwe Voorleescoördinatoren gecertificeerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bibliotheek Scherpenzeel kregen de medewerkers hun certificaat uitgereikt door wethouder G.J. van Deelen.

Op reis naar de Caribbean

Ik ben Emma de Heer en wil eind van het jaar mee met Masterskip, maar wat is Masterskip?? Masterskip is een organisatie waarmee je onder schooltijd kan varen in de caribische eilanden, daarvoor moet je wel veel geld bij elkaar verzamelen.

DigiCafé Video

Onlangs was het eerste DigiCafé Video. Een initiatief van SeniorWeb Scherpenzeel. Nu de fysieke ontmoetingen niet wenselijk zijn, is gekeken naar alternatieven.

Met een groep videobellen was het idee. Deze eerste keer waren er een kleine tien deelnemers online.

Vanaf 1 juli inzage in uw medisch dossier van de huisarts

Vanaf 1 juli kunnen patiënten in de Gelderse Vallei hun medisch dossier van de huisarts zelf online bekijken. Het gaat onder andere om het advies van de huisarts, de uitslagen van een onderzoek (bijvoorbeeld een bloedonderzoek) en een lijst met de medicijnen.

Pagina's