Deel je nieuws

Scherpenzeels kindertoneel groot succes

Afgelopen zaterdag speelde het Scherpenzeels kindertoneel "Markt in Scherpenzeel" in De Breehoek, een musical geschreven door Teus Valkenburg. Britt K, Sven, Esmee, Elise, Myka, Gaby, Britt, Jessa, Rik, Ruby, Nikki, Chloë, Rens en Britt speelden hun rollen uitstekend en zonder haperingen.

Eva Gerritsen van GV Doto neemt brons mee naar huis

SCHERPENZEEL - Zaterdag 18 mei was de regiofinale turnen. Voor gymnastiekvereniging Doto kwamen voor Eva Gerristen en Sam Schimmel uit. 

E&P verbindt zich weer aan Avondvierdaagse Scherpenzeel

E&P Uitzendbureau uit Scherpenzeel sponsort de komende vijf jaar weer de Avondvierdaagse Scherpenzeel. Afgelopen week tekende eigenaar Marien van Ede de nieuwe sponsorovereenkomst. Van voorzitter Ad Verbeek van de Avondvierdaagse kreeg hij een presentje als dank voor de sponsoring.

Nieuwe Clubkampioen Smash Woudenberg

Nick Vlastuin en Joran Timmer werden afgelopen zaterdag de nieuwe clubkampioenen bij Smash Woudenberg.

Beide spelers moesten tot het uiterste gaan om de titel te behalen.

Veel belangstelling voor open dag.

De restauratie van de kerkvloer van de Grote Kerk laat de Scherpenzeelse bevolking niet ongemoeid. Veel inwoners maakten van de gelegenheid gebruik zich op de hoogte te stellen van de stand van zaken.

Internationaal U14 toernooi VV Woudenberg

Op zaterdag 1 juni wordt de 9e editie van het Internationale U14 toernooi gehouden bij V.V. Woudenberg op Sportpark de Grift in Woudenberg.

Scherpenzeelse Kinderjury kiest beste boek

“Meiden willen winnen” van Vivian den Hollander  is volgens de Scherpenzeelse kinderjury 2019  het beste boek. Ruim 20 kinderen hebben de afgelopen maanden een groot aantal boeken gelezen en beoordeeld. Afgelopen donderdag, 16 mei,  is de uitslag in bekend gemaakt in de Bibliotheek Scherpenzeel.

Teamleden J.H. Donnerschool ontsnappen samen uit escaperoom

De Glind – Hilversum - Scherpenzeel. De J.H. Donnerschool, school voor (voortgezet) speciaal onderwijs met locaties in De Glind en in Hilversum, biedt onderscheidend en kwalitatief goed onderwijs. De school heeft continue aandacht voor kwaliteitszorg én veiligheid.

Uitslag bc Scherpenzeel

A-lijn    
1. Bep Vorrink & Johan Slappendel 62,15;  
2. Fietje Dornbos & Teun van den Ham 61,46;  
3. Bep Schimmel & Jitske Jensma 58,33;  
4. Wil Teske & Gerard Tekelenburg 54,58;  
5. Meia Iseger & Peter van Egdom 54,17;  

Winnaars kleurwedstrijd La Berto's

Afgelopen maand hield ijssalon La Berto’s weer diverse feestelijke acties als start van het nieuwe ijsseizoen. Zo ook werd een mooie kleurplaat huis aan huis verspreid en konden alle kinderen uit Scherpenzeel en omgeving ook nog extra kleurplaten ophalen in de ijssalon.

Pagina's