Deel je nieuws

Ruim drieduizend fietsers Kijken bij de Boer

Van 31 juli tot en met 10 augustus genoot een publiek van ruim drieduizend fietsers van een bezoek aan meerdere boerenbedrijven tijdens de fietstochten die op vier momenten werden georganiseerd in de Gelderse Vallei.

 

NIEUWE POLO’S VAN HOMME&HOME VOOR VALLEIVOGELS 8

Het seizoen staat weer voor de deur en de meeste spelers hebben een lekkere vakantie achter de rug waarin ze konden uitrusten van een slopend seizoen. Toen de meeste spelers de voetbalpolo weer tevoorschijn toverde, bleek de polo toch wat verouderd of wonderbaarlijk gekrompen.

Uitslag B.C. Scherpenzeel 15-8-2019

A-lijn    
1. Gert Drost & Jan Kooistra 67,95;  
2. Hennie Broertjes & Koos Iseger 66,58;  
3. Wies Kuijper & Cor Vermeer 57,41;  
4. Rita Werkman & Freek Werkman 57,23;  
5. Leneke van Maanen & Rob Mourits 56,67;  

Een tunnel?

Sinds mensenheugenis doet het verhaal de ronde dat er een tunnel moet zijn tussen Huis Scherpenzeel en de Grote Kerk. Tijdens de restauratie is hier niets van gevonden. Maar... er zijn mensen die de tunnel met eigen ogen hebben gezien.

Openlucht vlooienmarkt Scherpenzeel

Leuke vlooienmarkt en kofferbakmarkt op de parkeerplaats van kulturhus De Breehoek. De Breehoek verzorgt de catering en toiletten Bezoekers hebben vrij entree

Hagelstenen en mist na onweersbui

 Scherpenzeel. Maandagmiddag trok er een fikse onweersbui over Scherpenzeel. Deze ging gepaard met een hevige hagelbui met hagelstenen als grote knikkers. In korte tijd veranderde het landschap in een winterse aanblik. Omdat de bodem nog warm is, ontstond er na de hagelbui laaghangende mist.

PicknickValley ontvangt cheque van lokale ondernemers.

SCHERPENZEEL – Afgelopen week heeft Ondernemersvereniging Scherpenzeel (OS) een fraaie cheque van €810,- overhandigd aan PicknickValley. Aanleiding hiervan was de jaarlijkse barbecue van de OS.Martijn Ruler, bestuurslid OS:“PicknickValley is een heel erg mooi initiatief dat alweer voor de vijfde

Willaerruiters 6-tal door naar het NK

Op de Gelderse kampioenschappen in Zieuwent heeft het 6-tal van de Willaerruiters een mooie tweede plaats behaald en hiermee een ticket voor de Nederlands kampioenschappen bemachtigd.

Uitslag B.C. Scherpenzeel 8-8-2019

A-lijn    
1 Hennie Broertjes & Koos Iseger 63,39;  
2 Wies Kuijper & Cor Vermeer 62,80;  
3 Gert Drost & Jan Kooistra 61,61;  
4 Cor Verwoert & Henny Schut 61,31;  
5 Elmar van Krimpen & Gerben Veltman 59,52;  

kunstroute Renswoude

zaterdag 31 augustus en zondag 1 september tussen 12 en 17 uur kunt u kunst kijken bij deelnemers aan huis

Pagina's