Voetbal

Het seizoen staat weer voor de deur en de meeste spelers hebben een lekkere vakantie achter de rug waarin ze konden uitrusten van een slopend seizoen. Toen de meeste spelers de voetbalpolo weer tevoorschijn toverde, bleek de polo toch wat verouderd of wonderbaarlijk gekrompen.

Advertorial
REGIO Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval, zegt Yvonne Berg, één van de haarwerkspecialisten van Salon...

SCHERPENZEEL Een solide bekeroverwinning van Valleivogels op Delta Sports'95. De Scherpenzelers versloegen de ploeg uit Houten met 3-1. ,,We hebben een goede pot gespeeld waar we mee verder kunnen", benadrukt Rob van den Broek.

RENSWOUDE Renswoude heeft zondagtweedeklasser SO Soest met 2-0 geklopt. Dat dankte de formatie van trainer Jan van den Heuvel aan twee doelpunten in het eerste kwartier, gescoord door Mauro Aalders en Wilfred Top.

Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...

SCHERPENZEEL De bekerderby tussen Scherpenzeel en SDV Barneveld heeft een duidelijke winnaar opgeleverd. Na een 1-1 ruststand won de thuisploeg uiteindelijk met 4-1.

Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...

SCHERPENZEEL Uit bij zondagtweedeklasser Hooglanderveen heeft Scherpenzeel een grote uitslag neergezet. Het werd maar liefst 0-7 voor de formatie van trainer Jürgen Schefczyk, die daar uiteraard content mee is. ,,Ik heb een paar prachtig uitgespeelde goals gezien."

SCHERPENZEEL In Langbroek heeft Valleivogels een aansprekend bekerresultaat geboekt. Eersteklasser SVL werd zaterdag met 1-3 verslagen. Met de tweede bekerzege is ook een plek in de knock-outfase van het districtsbekertoernooi veiliggesteld.