Sport

RENSWOUDE Met een 0-2 overwinning in en tegen Lelystad heeft Renswoude een rumoerige week beëindigd. Want onrustig was het, nadat eerder deze week duidelijk werd dat de wegen van de 'Kraaien' en trainer Jan van den Heuvel aan het eind van het seizoen gaan scheiden. ,,Door deze overwinning kunnen we in elk geval weer vooruitkijken."
SCHERPENZEEL Op eigen veld heeft Scherpenzeel een steek laten vallen tegen FC De Bilt. De blauw-witten moesten in de slotfase de 1-1 incasseren, die voortkwam uit een dubieuze strafschop. ,,We hadden meer van deze wedstrijd verwacht", stelt Jürgen Schefczyk klip en klaar.
Advertorial
SCHERPENZEEL Staat een professionele bedrijfsvideo al langer op jouw verlanglijstje? December is de maand waarin wensen in vervulling gaan. BDUmedia...
RENSWOUDE Het was een 'net-niet'-wedstrijd voor Renswoude tegen AVW'66. Met de 0-1 nederlaag komt een einde aan de goede serie van drie gewonnen wedstrijden op rij, zonder tegendoelpunt.
Advertorial
VOORTHUIZEN Een heerlijk dagje uit bij Ackersate in Voorthuizen voor maar €9,50. Speel een potje midgetgolf en ga zwemmen in het uitgebreide zwembad....
SCHERPENZEEL Met de 1-0 overwinning op VRC mag Valleivogels niet klagen. Trainer Rob van den Broek was realistisch. ,,Op basis van de slotfase verdiende VRC wel een punt." Maar merkte hij ook op: ,,Het is eigenlijk voor het eerst deze competitie dat het ons niet tegenzat."
RENSWOUDE Bij Be Quick Zutphen heeft Renswoude de ingezette lijn doorgetrokken. De 'Kraaien' wonnen voor de derde keer op rij (0-4), waarbij net zo vaak de nul werd gehouden. ,,We hadden een moeilijke seizoensstart, maar we hebben nu de smaak te pakken."
Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
SCHERPENZEEL In en tegen Lunteren heeft Valleivogels met 2-2 gelijk gespeeld. Coach Rob van den Broek was daar niet tevreden mee, want in de tweede helft had zijn team de overhand gehad. Bovendien bleef een strafschop bij een 2-2 stand onbenut. ,,We speelden niet grandioos, maar hier had zeker meer ingezeten."
SCHERPENZEEL 'Ongelooflijk dat we hier niet hebben gewonnen', sprak een teleurgestelde speler van Zuidvogels na de wedstrijd tegen Scherpenzeel. Op hetzelfde moment werd Daan Schennink gecomplimenteerd door een ploeggenoot. 'Je hebt ons meerdere keren op de been gehouden'. De blauw-witten wonnen met 2-1.
SCHERPENZEEL Valleivogels heeft zich voor de volgende ronde in het districtsbekertoernooi in West 1 geplaatst. De ploeg van coach Rob van den Broek zette SCW uit Rijsenhout met 3-1 opzij. ,,Dankzij een bliksemstart komen we verder", aldus Van den Broek.