Sport

SCHERPENZEEL Dankzij een 2-4 overwinning bij SVA Papendorp gaat Valleivogels verder in het districtsbekertoernooi. De Scherpenzelers hadden het niet eenvoudig met de zondageersteklasser uit Utrecht, zag trainer Rob van den Broek. ,,In de tweede helft werden we met de rug tegen de muur gezet. Het was een kwestie van tegenhouden."
SCHERPENZEEL De wedstrijd tegen Roda'46 leek doelpuntloos te eindigen. Dat was gezien het spelbeeld ook logisch geweest. Maar kort voor tijd sloegen de bezoekers uit Leusden toe en besliste Nigel van Zelst de wedstrijd: 0-1.
Advertorial
Een echtscheiding brengt veel emoties, onzekerheid en financiële rompslomp met zich mee. Juist in deze zware periode is het fijn om deskundig advies te krijgen van een...
RENSWOUDE Uit bij streekgenoot Lunteren werd het een uiterst vervelende middag voor Renswoude. De 'Kraaien' hadden halverwege (1-1) nog alle kansen op een goed resultaat, maar stapten na 90 minuten met een 6-2 nederlaag van het veld af. ,,Een kwestie van incasseren", zegt trainer Jan van den Heuvel.
SCHERPENZEEL Voor Scherpenzeel is er dit seizoen nog geen vuiltje aan de lucht. Ook de derde competitiewedstrijd werd in winst omgezet. Monnickendam werd op De Bree-Oost met 4-1 verslagen, tot tevredenheid van trainer Jürgen Schefczyk. ,,Dit was dikverdiend."
Advertorial
VOORTHUIZEN Een heerlijk dagje uit bij Ackersate in Voorthuizen voor maar €9,50. Speel een potje midgetgolf en ga zwemmen in het uitgebreide zwembad....
RENSWOUDE In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen bleef Renswoude overeind tegen ASV Dronten, dat vorig seizoen nog in de eerste klasse uitkwam. Het bleef, met dank aan Renswoude-doelman Jelmer Nijburg, 0-0 op De Hokhorst.
Advertorial
Ben je toe aan een nieuwe outfit en een compleet nieuwe look? Ga dan eens winkelen in Scherpenzeel en ga op zoek naar een compleet nieuwe garderobe. Bij nieuwe kleren horen...
SCHERPENZEEL Voor Valleivogels waren de druiven in Westervoort zuur. De Scherpenzelers kregen in de tweede helft genoeg kansen om afstand te nemen van thuisploeg AVW'66, maar verzuimden in de afwerking. Daardoor moest 'Vogels' genoegen nemen met een punt: 2-2.
Jeu de boulesbaan in Scherpenzeel
RENSWOUDE Uit bij het ambitieuze Batavia'90 heeft Renswoude naast de pot gepist. De ploeg van Jan van den Heuvel legde in Lelystad een prima wedstrijd op de mat, maar werd daar niet voor beloond: 2-1. ,,Hier zat meer in, misschien zelfs wel een overwinning."