Overig

SCHERPENZEEL Op uw scherm ziet u de vernieuwde website van de Scherpenzeelse Krant.nl. Ook de digitale krant (epaper) is in een nieuw jasje gestoken.
SCHERPENZEEL Coalitiepartijen GBS en SGP zijn boos op de provincie. 
Advertorial
REGIO Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval, zegt Yvonne Berg, één van de haarwerkspecialisten van Salon...
SCHERPENZEEL Het onlangs opgerichte platform Burgerinitiatief Scherpenzeel Zelfstandig ging zaterdag in optocht door het dorp om de Scherpenzelers op te roepen om te stemmen.
SCHERPENZEEL Verse sla, aardbeien of bloemkool van eigen moestuin, dat klinkt menigeen goed in de oren.
Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...
RENSWOUDE De organisatie van de Hokhorst Recreatie Volleybalcompetitie Renswoude, bestaande uit Evert van Garderen, Hans Veldhuizen en Huib van Tuil, is gestart met de voorbereidingen van de nieuwe competitie.
RENSWOUDE In dit najaar stopt de Gebiedscoöperatie O-gen, die actief is in de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijnstreek.
Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
SCHERPENZEEL Voorzitter Elmar van Krimpen is blij dat hij goed nieuws kan melden. Er is veel denkwerk aan voorafgegaan.
RENSWOUDE De Oranje Vereniging Renswoude heeft bekendgemaakt dat de activiteiten die dit jaar geen doorgang vinden volgend jaar plaats zullen vinden. Kaartjes blijven dus geldig.
Adriaan Hosang