Maatschappelijk

RENSWOUDE In de bibliotheek is donderdagochtend de 'overeenkomst inzake mantelzorg' ondertekend met, vanwege het feestelijk tintje, gebak erbij.
RENSWOUDE De gemeente Renswoude heeft zaterdag gastouders bedankt voor hun inzet als mantelzorgers, met een High Tea in De Gasterij bij Harold Engelen van SmaakIdee.
Advertorial
Een echtscheiding brengt veel emoties, onzekerheid en financiële rompslomp met zich mee. Juist in deze zware periode is het fijn om deskundig advies te krijgen van een...
WOUDENBERG Tientallen jeugdtennissers uit Woudenberg, Scherpenzeel, Maarn en Lunteren speelden zaterdag onder heel bijzondere omstandigheden tegen elkaar. De tennis- en padelbanen van de Woudenbergse tennisvereniging 't Schilt waren namelijk enkel verlicht door blacklight lampen. Door dit paarsachtige licht weerkaatsten alleen neonkleuren op. 
SCHERPENZEEL Tijdens de Week van de Mediawijsheid kunnen Scherpenzelers meedoen aan de Data Detox kuur. Op die manier wil de organisatie inwoners bewust maken van hun gebruik van social media en hun smartphone
Advertorial
VOORTHUIZEN Een heerlijk dagje uit bij Ackersate in Voorthuizen voor maar €9,50. Speel een potje midgetgolf en ga zwemmen in het uitgebreide zwembad....
SCHERPENZEEL Iedere Scherpenzeler kan vrijdag 20 december een of meerdere kerstkaarten schrijven voor eenzame ouderen in de Breehoek.
SCHERPENZEEL De Dag van de Mantelzorg wordt zaterdag 9 november gehouden.
Advertorial
Ben je toe aan een nieuwe outfit en een compleet nieuwe look? Ga dan eens winkelen in Scherpenzeel en ga op zoek naar een compleet nieuwe garderobe. Bij nieuwe kleren horen...
RENSWOUDE Commissaris van de Koning Hans Oosters bracht vrijdag 18 oktober een bezoek aan Gebiedscoöperatie O-gen in Renswoude. Hij deed dat samen met Utrechts gedeputeerde Hanke Bruins Slot. Reden voor het bezoek was dat Oosters benieuwd was naar het werk van de gebiedscoöperatie. 
SCHERPENZEEL Als je geen voedsel wilt weggooien, dan nodig je toch gewoon mensen uit voor een kliekjesdag. En liefst ook vreemde mensen want dan kun je gelijk vrienden maken.
RENSWOUDE De leden van Passage hebben woensdagavond kunnen genieten van de creativiteit van kapsters van Kapsalon Hairdreamz uit Renswoude en een modeshow die door Corriena van Doorn van Modehuis Van de Pavert werd verzorgd.