Lokaal

RENSWOUDE/SCHERPENZEEL Tegen een 26-jarige man uit Scherpenzeel Is donderdag in de rechtbank in Utrecht vijftien maanden gevangenisstraf geëist, waarvan vijf voorwaardelijk. Ook eiste het Openbaar Ministerie een rijontzegging van vier jaar. Hij heeft in februari op de Dorpsstraat in Renswoude een 76-jarige kerkgangster uit Renswoude aangereden...

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE Een 26-jarige man uit Scherpenzeel die in Renswoude een dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt, is door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot 15 maanden cel waarvan 5 voorwaardelijk. Ook legde rechtbank 4 jaar rijontzegging op.

Advertorial
REGIO Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval, zegt Yvonne Berg, één van de haarwerkspecialisten van Salon...

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE (JPU) Wegens hennepteelt en diefstal van elektriciteit in Renswoude is een 44-jarige man uit Scherpenzeel vrijdag door de politierechter in Utrecht veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf waarvan twee maanden voorwaardelijk. Ook moet de verdachte aan zijn energieleverancier 2200 euro schadevergoeding betalen.

RENSWOUDE/VEENENDAAL Een 52-jarige vrouw uit Veenendaal moet in mei terecht staan omdat ze vorig jaar november in Renswoude zoutzuur in het gezicht gooide van een vrouw die als vrijwilligster haar bejaarde moeder hielp. Op een voorbereidende zitting besloot de Utrechtse rechtbank donderdag dat de verdachte in voorarrest moet blijven.

Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...

RENSWOUDE/SCHERPENZEEL Twee mannen uit Scherpenzeel zijn vrijdag door de kantonrechter in Utrecht veroordeeld tot een maand gevangenisstraf. Beide mannen waren passagier in de auto  die de 76-jarige Reina Willigenburg een jaar geleden in Renswoude heeft doodgereden.

SCHERPENZEEL Lokaal nieuws leeft. BDUmedia, uitgever van onder meer ScherpenzeelseKrant.nl, is er van overtuigd dat u, onze lezer en adverteerder, ook nu en in de toekomst geïnteresseerd bent en blijft in wat er lokaal allemaal speelt.

Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...

Helaas constateren wij dat de berichtgeving op de website van de Scherpenzeelse krant wéér gekleurd, en vandaag zelfs pertinent onjuist is.

Enkele weken geleden werd het spandoek van mijn buurman vernield.Vrijdag nacht was mijn spandoek met de tekst "HET ZWARTELAND 2 NEE" aan de beurt. Dat mensen een andere mening hebben kan ik begrijpen maar dat ze stiekum, s'nachts mijn spandoek kapot snijden is rond uit laf.