Evenementen

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september tussen 12 en 17 uur bent u welkom kunst te komen kijken in Renswoude bij de kunstenaars aan huis.

Van 31 juli tot en met 10 augustus genoot een publiek van ruim drieduizend fietsers van een bezoek aan meerdere boerenbedrijven tijdens de fietstochten die op vier momenten werden georganiseerd in de Gelderse Vallei.

Advertorial
REGIO Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval, zegt Yvonne Berg, één van de haarwerkspecialisten van Salon...

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert een Creation Lab op vrijdag 13 september om 16.00 uur.

Voor duizenden bezoekers is de Grietmarkt in Amerongen een vertrouwd gezicht met al die kramen vol biologische producten en originele kunst en design.

Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...

Op vrijdagavond 30 augustus stal Jannie 208 de show tijdens CowValley in Scherpenzeel. De Gillette Jordan-dochter van VOF Groot Nieuwenhuijzen uit Woudenberg ging met de titel ‘Miss CowValley 2019’ naar huis. “Een mooie koe met veel balans in de uier.

SCHERPENZEEL Ruim achthonderd Scherpenzelers trokken zaterdag gewapend met kleedje en picknickmand naar het park voor PicknickValley.

Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...

RENSWOUDE Eens in de drie jaar is Renswoude aan bod om Open Monumentendag te organiseren. Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude nemen deze taak om de beurt op zich. Open Monumentendag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 14 september.

Afgelopen week zijn de winnaars bekend gemaakt van de Univé Preventiequiz die werd gespeeld tijdens drie van de vier fietstochten van Kijken bij de Boer. Bezoekers konden tijdens de fietsroutes op de boerenerven in de omgeving van Ede, Barneveld en Nijkerk een preventiequiz invullen.

Fotokring Flits deelt haar foto`s van truckersdag graag.