112

DE GLIND Een 68-jarige automobilist uit Scherpenzeel was zondag betrokken bij een ongeval in De Glind. Daarbij raakte een 58-jarige fietser uit Leusden gewond.
BARNEVELD Bij een ernstig ongeval op de kruising Nijkerkerweg-Harselaarseweg in Barneveld zijn donderdagmiddag twee personen zwaargewond geraakt. 
Advertorial
REGIO Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval, zegt Yvonne Berg, één van de haarwerkspecialisten van Salon...
[RENSWOUDE] Aan de Kooiweg in Renswoude is donderdagmiddag een opgegraven granaat aangetroffen. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is ter plaatse gekomen en heeft het explosief tot ontploffing gebracht.
SCHERPENZEEL Bij een verkeersongeval op de Kolfschoten is maandagmiddag rond 15.00 uur een motorrijder gewond geraakt.
Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...
RENSWOUDE Door nog onbekende oorzaak kwamen zondag 26 april rond 12.55 uur een auto en een motor met elkaar in botsing op de Hopeseweg in Renswoude.
SCHERPENZEEL Op de Renessersteeg in Scherpenzeel heeft maandagmiddag rond 16.40 uur brand gewoed in een bosperceel. De brandweer rukte in eerste instantie uit voor een melding van een woningbrand, maar al snel bleek het om een bosbrand te gaan waarbij zo'n 2.500 vierkante meter door de brand werd verwoest. 
Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
RENSWOUDE Een chalet op recreatiepark De Lucht aan de Barneveldsestraat in Renswoude is in de nacht van donderdag op vrijdag tot de grond toe afgebrand.
RENSWOUDE De hulpdiensten werden vrijdagochtend opgeroepen naar de Hopeseweg in Renswoude. Daar kwam een auto door gladheid op de weg op zijn kop in het water terecht. Eén persoon raakte lichtgewond.