112

RENSWOUDE In het bedrijfspand van Vlastuin TTS in Renswoude is donderdagavond een binnenbrand ontstaan. Het zou gaan om een middelbrand.

SCHERPENZEEL Bij een landbouwmechanisatiebedrijf op bedrijventerrein 't Zwarte Land in Scherpenzeel heeft afgelopen nacht brand gewoed. Een landbouwmachine vlam had gevat. De brandweer was snel ter plaatse en wist de schade beperkt te houden.

Advertorial
REGIO Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval, zegt Yvonne Berg, één van de haarwerkspecialisten van Salon...

SCHERPENZEEL Een uitslaande brand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag het pand van stichting Burgerinitiatief Woudenberg en omstreken verwoest. Het pand, aan het Holevoetplein in Scherpenzeel, brandde volledig uit.

RENSWOUDE Een chalet op recreatiepark De Lucht aan de Barneveldsestraat in Renswoude is in de nacht van donderdag op vrijdag tot de grond toe afgebrand.

Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...

SCHERPENZEEL Op de Renessersteeg in Scherpenzeel heeft maandagmiddag rond 16.40 uur brand gewoed in een bosperceel. De brandweer rukte in eerste instantie uit voor een melding van een woningbrand, maar al snel bleek het om een bosbrand te gaan waarbij zo'n 2.500 vierkante meter door de brand werd verwoest. 

RENSWOUDE Bij een ongeval op het terrein van manege De Schalm aan de gelijknamige weg in Renswoude is maandagavond een persoon gewond geraakt.    

Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...

BARNEVELD Een deel van de gemeente Scherpenzeel zit sinds zondagmiddag zonder stroom. Ook delen van de gemeenten Barneveld en Ede werden getroffen. De storing zou worden veroorzaakt door een hoogspanningsstoring bij Tennet. Mobiel bellen geeft ook problemen. Bij bedrijven, onder meer op industrieterrein Harselaar,  gingen de automatische...

RENSWOUDE Politie Renswoude heeft de afgelopen dagen binnen de regio - in samenwerking met de Landelijke Eenheid - zogenoemde ANPR-controles gehouden, meldt de eenheid op Facebook.

VEENENDAAL/RENSWOUDE De politie Renswoude ontving woensdagavond een melding dat er iemand op het spoor liep tussen station Veenendaal-De Klomp en de overweg ter hoogte van De Schalm in Renswoude. Na een korte zoektocht werd de betreffende persoon aangetroffen door de politie.