• Winnaar 22e DuTech-toernooi

    A.van Ginkel

Belastingadvieskantoor Van Doorn wint opnieuw DuTech Zaalvoetbaltoernooi

19-01-2020, 13:38 | Lezersnieuws | Alex

Zaterdag jl. organiseerde zaalvoetbalteam H.W. van Duinkerken/Duurzaam TS  (‘DuTech’) hun jaarlijkse toernooi in De Breehoek. Dit keer alweer de 22e editie van dit alom bekende zaalvoetbaltoernooi.

Vanaf 19.15 uur verschenen 8 teams aan de aftrap, waarvan de wedstrijden in goede banen geleid werden door de scheidsrechters de heren Van de Broek en Van de Grift, die zelfs geen enkele keer de VAR nodig hadden voor een smetteloos verloop van dit toernooi.

Na de poulewedstrijden bleek in poule A DuTech de sterkste gevolgd door Belastingadvieskantoor Van Doorn. De sinds jaren weer deelnemende DUVO en debutant Vogels-11 kwamen hiervoor ruim tekort. In Poule B waren Duurzaam TS en TCC De Korrel de beste. Opvallend was dat hoger ingeschatte Muntz en Pater Zonwering duidelijk niet goed overwinterd hadden, hoewel Michel van Ginkel een actie op weergaloos wijze en sublieme techniek wel doeltreffend afrondde!

In de eerste kruisfinale moest de grote favoriet DuTech, ondanks een groot veldoverwicht, toch met 0-1 zijn meerdere erkennen in TCC De Korrel, door een laat doelpunt van Tim van Ginkel. De andere kruisfinale moest Duurzaam TS met ruime cijfers 0-4 het onderspit delven tegen Belastingadvieskantoor Van Doorn, met een op dreef geraakte Jorino Klein 3x en Teus den Hartog 1x.

De finale werd een eenzijdige strijd, waarbij Belastingadvieskantoor Van Doorn overduidelijk de betere was van TCC De Korrel. Liefst 5-1 kwam op scorebord door doelpunten van Jorino Kleijn (uiteindelijk topscoorder en beste speler), Teus den Hartog en ‘goochelaar’ Mels Werkman.

Hiermee prolongeerde Belastingadvieskantoor Van Doorn hun vorig jaar veroverde titel. Supertrots ontving teamcaptain de wisselbeker en bedankte na afloop de organisatie voor het vlekkeloos verlopen toernooi.

Eindstand-2020

Belastingadvieskantoor Van Doorn
TCC De Korrel
HW van Duinkerken/Duurzaam TS
Duurzaam TS
Pater Zonwering
Valleivogels-11
DUVO Veteranen
Muntz