• Stand-up comedian Wouter Monden speelt zijn show 'Zomaar' op 13 april in de Breehoek.

    Ramon Kool

Wouter Monden brengt cabaret naar de Breehoek

20-03-2019, 20:41 | Lezersnieuws | Kulturhus

Op zaterdag 13 april brengt Wouter Monden een bezoek aan Kulturhus de Breehoek. De stand-up comedian vuurt in zijn show 'Zomaar' aan de hand van vragen van zijn dochter een spervuur aan grappen af over onder andere kickboxles met huisvrouwen, verhuizen naar het platteland en verkleinwoorden. ‘Zomaar’ ging in première op het Utrecht International Comedy Festival, het enige meerdaagse comedyfestival van Nederland.

De stijl van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de stijl van Wouter Monden: toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter was te zien bij The Comedy Factory op RTL4, te horen in de Q-Musicals van Q-Music Nederland, speelt regelmatig bij Comedy Café Amsterdam en schrijft onder andere mee aan Dit Was Het Nieuws (AVROTROS). Ook schreef hij mee aan de Roast van Johnny de Mol op Comedy Central, en is hij de publieksopwarmer van Zondag met Lubach.

De cabaretvoorstelling ‘Zomaar’ van Wouter Monden vindt plaats op zaterdag 13 april in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 te Scherpenzeel. De zaal gaat open om 20.00 uur en de voorstelling begint om 20.30 uur. Tickets kosten €10,- en zijn inclusief een hapje en een drankje.

Verkooppunten tickets:
Grand Café Kulturhus de Breehoek
VVV kantoor Scherpenzeel
Bibliotheek Scherpenzeel
Online via grappigezaken.nl (+€0,75 extra servicekosten)
Aan de deur op 13 april vanaf 20.00 uur