• Windows 10

    Rechtenvrij Pixabay

Cursus Windows 10 bij SeniorWeb

14-01-2019, 10:08 | Lezersnieuws | Marjon

Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Het zit boordevol functies en handigheden. In deze cursus van SeniorWeb Scherpenzeel leert u de basis van Windows 10. Vanaf het Bureaublad nemen wij u mee langs de belangrijkste onderdelen. U leert mappen en bestanden te beheren en te werken met internet en e-mail. U sluit af met een les over onderhoud en veiligheid.

De cursus Windows 10 bestaat uit 6 lessen over de volgende onderwerpen:
Les 1: Introductie Windows 10
Les 2: Mappen en bestanden
Les 3: Internet en e-mail
Les 4: Instellingen van Windows
Les 5: Back-ups maken, updates en opschonen
Les 6: Vragen van deelnemers en eventueel herhalen van onderwerpen uit de lessen 1 t/m 5.

De cursus is op maandagen: 4 februari, 11 februari, 18 februari, 4 maart, 11 maart en 18 maart., De cursus wordt gegeven in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel.

Het is de bedoeling dat de deelnemers hun eigen laptop meenemen naar de cursus. Als u alleen een vast computer heeft, kunt u gebruik maken van een laptop van de Bibliotheek. Geeft u dit dan aan bij uw aanmelding.

Het is mogelijk om uzelf in te schrijven per les/onderwerp. De bijdrage is € 5,00 per les. Als u zich inschrijft voor de hele cursus krijgt u 2 lessen gratis. U betaalt dan € 20,00 voor de hele cursus.
Er is plaats voor maximaal 8 cursisten, dus meld u snel aan. Vol = vol. U kunt zich aanmelden bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of e-mail naar info@bibliotheekscherpenzeel.nl